Linux-asiantuntijoilla on kysyntää

Oletko monipuolinen Linux-osaaja? Pidätkö asiakaspalvelutyöstä?

Tarjoamme kokopäiväistä tai osa-aikaisista työtä sekä monipuolisten tehtävien parissa. Etsimme henkilöitä erityisesti pääkaupunkiseudulta ja Pirkanmaalta.

Edellytämme hakijoilta laajaa kokemusta avoimen lähdekoodin ohjelmistoista, ongelmanratkaisukykyä ja omatoimisuutta. Linux-osaaminen on kyettävä osoittamaan esimerkiksi Linux Professional Instituten sertifioinnilla, avoimen lähdekoodin projektiin osallistumisella tai vastaavalla. Yliopisto/korkeakoulututkinto tai yliopisto/korkeakoulututkintoon johtava opiskelu katsotaan eduksi, mutta sillä yksinään ei voi osoittaa Linux-asiantuntemusta.

Olemme kiinnostuneet myös yksittäisten osa-alueiden syvällisistä osaajista, jotka haluavat suorittaa satunnaisia toimeksiantoja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Jos olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry ät seravo.fi. Kerro hakemuksessasi teknisen osaamisen lisäksi asiakaspalvelukokemuksestasi sekä perustiedot elämäntilanteestasi.

Kaikkiin työsuhteisiin sisältyy neljän kuukauden koeaika sekä koulutus, jonka aikana varmistamme että Linux-asiantuntija/tukihenkilö täyttää laatuvaatimuksemme. Palkkaus, työaika ja muut edut ovat neuvoteltavissa.